Buradayız ve aslında korkuyoruz. Ölsek de çıkamadığımız bu dünyadan nasıl kurtulabiliriz? Kitabın bizi uyandırma süreci bizim kurtuluşa giden yolda korkmadan ilerlememizi sağlayacak. Ve çıkış beklediğimiz gibi ilahi kudrette değil bilimde olabilir.
Bilim Kurgu: Sıfat Çağdaş bilim verileriyle düş gücünden oluşan (film, roman vb.) Türk Dil Kurumu “Güncel Sözlüğü”. Yukarıdaki tanım her zaman tartışılmıştır. Bilim Kurgu mu yoksa Kurgu Bilim mi? Yazar, roman boyunca kurguyu mu bilimleştirmiş, yoksa bilimi mi çok iyi kurgulamış, okuyun siz karar verin. Bu kitabın sizi düşünmeye, araştırmaya sevk edeceğini garanti ederim. İçinde ne var merak ediyorsanız size bir alıntı:
“Matrix filmini çok önemserim.”
Sahiden “düşünmeye” başlamak iyi bir başlangıçtır.
21 Aralık 2012 tarihinde tüm dünyada duyulan derin bir boru sesiyle uyanan Deniz’in araştırmaları ile başlayan süreç sizi kadim Türk tarihine, Türk tamgalarının kozmik gizemlerine “Güneş Dil Teorisine” kadar götürecek.Üç farklı zaman diliminde yazılan kitabın 3. zaman diliminde ise kahraman Ayşen’in konferansı sırasında tüm bilinçleri etkisi altına alıp katılımcılara kendilerine sormaya çekindikleri sorular ile insanları galaktik bir seviyeye hazırlamaya çalışmaktadır. Ölümden Önce Son Çıkış, insanoğlunun kendisine sürekli sorduğu birçok soruya cevap verirken aynı zamanda daha fazla merak uyandıracak birçok konuya da sürüklemekte.
En yüksek perdeden borazan çalıyordu ve kimse duymuyor muydu? Cadde üstündeki evinden caddenin iki ucunu da görecek yükseklikteki dairesinden dikkat kesildi. Hiç yaşam belirtisi yoktu yaprak bile kıpırdamıyordu. Duyduğu müzik sesiyken sonradan cenaze marşından daha kalın askeri boru sesine evirildi. Hiçbir anlam veremedi. Bir an duraksadı duyduğu borazan sesi, İsrafil’in sura üflemesi gibi!
Hani mesela kayı boyu var onun tamgası meşhurdur IYI gibi yazılır. Aslında bu göktürk alfabesinden başka şey değildir. Atalarımızın gerçek dilidir. Bakma sen yobazlara Atatürk geldi de dil devrimi yaptı da bir gecede cahil kaldık dediklerinde. Çoğunun evinde basılı herhangi bir kitabı bırak Kur’an bile yoktu. Fakat Göktürk alfabesini kaybettik işte o zaman sahiden bir gecede cahil kaldık. Göktürkçe neler yazılıydı? Hangi birikimi kaybettik acaba? Hangi sırlar bekliyor gün ışığına çıkmak için?
“ Can’cım. Bilgi ışıktır ve aslında ışık bilgidir. Işığın içinde tüm kozmik bilgi saklı evrenin kodu saklı olmalı. Her şey titreşim üzerine ve ışık yoksa hiçbir şey yok. Işık, bir ışımanın ışık kaynağından çıktıktan sonra cisimlere çarparak veya direkt olarak yansıması sonucu canlıların görmesini sağlayan olgudur. Işık Kaynağı, hangi ortamda olursa olsun, gece ve gündüz kendiliğinden ışık yayarak görülebilen cisimlere ışık kaynağı denir...
Biri bile size GÜNEŞ DİL TEORİSİ hakkında bilgisi olduğunu söyleyemez, bugün. Tek biri bile, size böyle bir teoriyi daha önce duymuş olduğunu söyleyemez, bugün. Anket sonucu size çok çarpıcı bir gerçeği gösterecektir. Ancak, on bin kişide dört kişi size böyle bir teorinin adını duyduğunu, fakat içeriği hakkında herhangi bir malumatı olmadığını söyleyecektir. Dahası, böyle bir anket bile hiçbir zaman yapılmamıştır...